Partneři

Slavnosti bojových umění 2017 – partnerem akce je módní značka Pánské obleky BANDI

Slavnosti bojových umění v Ostravě se konaly dne 15. 10. 2017 v Domě kultury města Ostravy. Jednalo se o zábavu pro celou rodinu, která také podpořila nadaci, jež pečuje o 30 rodin, pozůstalých po policistech a hasičích, kteří zahynuli při výkonu své služby. V těchto rodinách žije 55 dětí.

Již 12. ročník nabídl jedinečná exhibiční vystoupení. Výtěžek z celé akce byl i tento rok věnován organizaci Nadace policistů a hasičů – vzájemná pomoc v tísni. Jsme rádi, že i BANDI mohlo podpořit tuto prospěšnou a potřebnou nadaci.

Co jste na této akci mohli vidět?

Slavnosti bojových umění 2017 – partnerem akce je módní značka Pánské obleky BANDI
Slavnosti bojových umění 2017 odstartovaly v neděli 15. října ve 12 hodin v Domě kultury města Ostravy. Na programu byly ukázky divácky atraktivních bojových sportů, jako je aikido, ju jitsu, karate, krav maga, muay thai a další. To vše v podání špičkových sportovců z renomovaných oddílů Moravskoslezského kraje. Ve volných chvílích si návštěvníci mohli prohlédnout zbraně a techniku, kterou využívá Policie ČR. Role moderátora se ujal známý ostravský herec Vladimír Polák.

Výtěžek z akce využila nadace na pomoc dětem policistů a hasičů, kteří zemřeli při výkonu služby. Většina prostředků je určena na finanční podporu vzdělání těchto dětí.

Více informací můžete získat na oficiálních stránkách akce slavnostibojovychumeni.cz

Nebo na Facebookové stránce facebook.com/slavnostibojovychumeni

Mohlo by vás zajímat