Aktuality

Hokejista Jaromír Jágr vyměnil dres za smoking od BANDI

Slavnostní zahájení Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech si nenechal ujít také světoznámý útočník a ikona hokeje Jaromír Jágr. Pro tento slavnostní okamžik zvolil černý smoking značky BANDI.

Je potřeba uznat, že zvolil správně, protože pro slavnostní zahájení MFFKV je smoking více než povinností. Jiné oblečení by nebylo vhodné.

Hokejista Jaromír Jágr v prodejně Pánské obleky BANDI

Výběr smokingu pro Jaromíra Jágra

Jaromírovi se při oblékání v prodejně Pánské obleky BANDI v Praze Vysočanech věnovali poradci, kteří si dali záležet na tom, aby vypadal skvěle. Stejně jako u každého klienta BANDI, s důrazem na výsledek. Při výběru smokingu se s Jaromírem řešily i sebemenší detaily, aby se cítil na filmovém festivalu pohodlně. Spolu s poradci od BANDI si vyzkoušel a vybral i smokingovou košili se stojáčkem, černého motýlka, smokingový pás a bílý kapesníček do kapsičky saka smokingu. Na internetu komentovali módní kritici Jaromírův outfit jako dokonalý.

Přesvědčte se sami, jak to slušelo Jaromíru Jágrovi, spolu s jeho přítelkyní Veronikou Kopřivovou, na červeném koberci na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech. Více fotek v článku, který uveřejnil server super.cz

Pánský smoking, který zvolil Jaromír Jágr pro tuto významnou událost, je ušitý z exkluzivní jemné látky v černé barvě. Smoking doplňují prvky z lesklého materiálu. Jedná se o klopy saka, kapsičky a lampasy na kalhotách. Tyto prvky jsou zásadními detaily správného společenského smokingu, které dodávají oblečení na slavnostním vzhledu. Podívejte se na smoking od BANDI, který měl hokejista Jaromír Jágr na sobě na mezinárodním festivalu v Karlových Varech.

Víte, které doplňky jsou nedílnou součástí smokingu?

Smoking není kompletním řešením oblečení pro muže. Pro vyšší společenské události je nutné vybírat správně také doplňky ke smokingu. Přečtěte si několik rad, jaké zvolit doplňky ke smokingu a čeho se raději vyvarovat, abyste si neudělali ostudu.

Tip navíc

Ke smokingům doporučujeme vybírat z nabídky několika barev smokingových pásů v setu s motýlkem a kapesníčkem do kapsičky saka. Nebo samostatně barevné motýlky s kapesníčkem pro sladění s barvou šatů vaší partnerky.

Mohlo by vás zajímat